Verwarming

Verwarming - Adriaensens Bouwonderneming

Uw adviseur voor zuinige verwarmingsinstallaties

HARTVERWARMENDE VERWARMING

Kies bij het aanschaffen van een nieuwe cv-installatie voor de juiste verwarmingsketel. Deze ketels zorgen niet alleen voor een  gelijkmatige warmteverdeling in huis, maar ook voor warm sanitair water. Wij adviseren u graag over het rendement en de installatiekosten. Zo is vloerverwarming duurder bij de aanleg maar scoort deze verwarming beter als het om rendement gaat omdat dit systeem de warmte gelijkmatiger verdeeld.

fhankelijk van je persoonlijk gebruik  en budget kan je kiezen uit 3 soorten verwarmingketels.

Hoogrendementsketels worden ook wel lagetemperatuurketels genoemd en werken op aardgas of stookolie. Ze hebben een hoger rendement ten opzichte van de conventionele gasketel.

Condensatieketels werken ook  op aardgas of stookolie maar halen een hoger rendement dan een ouderwetse verwarmingsketel door de waterdamp van de rookgassen om te zetten in warmte.

Warmtepompen zijn heel milieuvriendelijk en erg energiezuinig omdat zij het grootste deel van hun energie uit de nabije omgeving. De stookkosten dalen dan ook aanzienlijk. De investering is aanzienlijk, maar die verdien je snel terug.

Adriaensens zorgt ook voor de verplichte onderhoudsbeurten en een perfecte afstelling van uw centrale verwarming. Zo haalt uw ketel een hoger rendement en gaat uw ketel langer mee. Is uw  woning minimum 25 jaar oud en heeft u voor minimum 10.000 euro aan facturen? vraag dan een renovatiepremie aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vertrouw op onze jarenlange ervaring!

Wij adviseren u over zuinige verwarmingssystemen

Wij installeren uw verwarming.

Een verwarmingssysteem zit sterk geïntegreerd in huis. Het team van Adriaensens is thuis in de verschillende systemen, zoals vloerverwarming of verwarming op verschillende brandstoffen. Door nauwgezette planning en goed vakwerk zit je warm in de wintermaanden. Bovendien bepaalt het type verwarming mee de sfeer in huis. Laat je goed adviseren en maak het gezellig. Warmte schept sfeer, zorgt voor gezelligheid, zelfs wanneer de temperatuur onder het vriespunt zakt. Adriaensens garandeert die warmte in huis.

Verwarming - Adriaensens Bouwonderneming

Wij doen ook totaalprojecten

Wilt u zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer? Adriaensens staat garant voor een afwerking met oog voor elk detail.

Sanitair

Water speelt een cruciale rol in huis. Het is de rode draad in de badkamer, keuken en toilet. Door de loodgieterij op een goede manier te integreren in de constructie van het huis krijg je een functioneel en mooi resultaat. Problemen met sanitair zijn steeds hoogdringend…

Dakwerken

Elk dak is uniek en sterk afhankelijk van de architectuur van het gebouw. Door precieze materialenkennis en door rekening te houden met de specifieke eigenschappen van elke locatie bouwt…

Totaalprojecten

Wilt u zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer? Adriaensens staat garant voor een afwerking met oog voor elk detail…