Dakwerken

Adriaensens Bouwonderneming - Dakwerken

Stijlvolle dakwerken

EEN MOOI EN GOED GEÏSOLEERD DAK

Adriaensens is ook gespecialiseerd in dakwerken. Denk daarbij aan timmeren van hellende daken, roofing leggen op platte daken, plaatsen van Velux ramen en bekleden van gevels.

De renovatie van hellende daken gebeurd in fasen. Eerst verwijderen we de oude dakbedekking en voeren het stort af. Na het plaatsen van de nieuwe kepers, het dampscherm en het onderdak, plaatsen we de nieuwe dakpannen op panlatten. Tenslotte volgt de afwerking waarbij we de zijkanten aanwerken en indien nodig de schouw renoveren.

Platte daken pakken we anders aan. Wij verwijderen indien nodig de keien en reinigen de bestaande roofing zodat de ondergrond zuiver is. Er wordt een onderlaag gebrand en nadien volgt een tweede laag in SBS roofing. De afwerking bestaat uit het plaatsen van afboordingsprofielen, het inslijpen van gevels en plaatsen van loketlood.

Wij bieden ook verschillende dakgoten aan. Je hebt de keuze uit hanggoten voorzien van hangbeugels en tapgat of je kan opteren voor bakgoten in hout of voorzien van 2 lagen roofing.
Breng licht binnen in je woning met het assortiment (dak)ramen van Velux. De goed geïsoleerde ramen bieden ook een goede geluidsisolatie. Deze houten dakvensters zijn zeer vochtbestendig. Zit je nog met vragen? Stel ze ons gerust.
Dakwerken - Adriaensens Bouwonderneming

Vertrouw op onze jarenlange ervaring!

INVESTEER IN HET ISOLEREN VAN UW WONING

leder dak is uniek en sterk afhankelijk van de architectuur van het gebouw. Door precieze materialenkennis en door rekening te houden met de specifieke eigenschappen van elke locatie bouwt of herstelt Adriaensens waterdichte constructies. 

Je woning isoleren is de beste wijze om energie te besparen. Veel warmte (tot 40%) gaat verloren door niet geïsoleerde daken en gevels.

Het isoleren kan gebeuren met harde isolatieplaten of met spijkerflensdekens. Wij informeren je graag over de isolatiewaarden en de terugverdientijd van je investering in isolatie. Wist je dat je kan genieten van premies en belastingverminderingen voor zowel dakisolatie als gevelisolatie als je een geregistreerd aannemer jouw isolatiewerken laat uitvoeren?

Beschutting tegen regen, wind en koude is een basisbehoefte. Adriaensens zorgt ervoor dat het dak boven je hoofd een blijvende bescherming biedt.

Wij doen ook totaalprojecten

Wilt u zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer? Adriaensens staat garant voor een afwerking met oog voor elk detail.

Verwarming

Een verwarmingssysteem is sterk geïntegreerd in huis. Het team van Adriaensens is expert in de verschillende systemen, zoals vloerverwarming of verwarming op verschillende brandstoffen…

Sanitair

Water is de rode draad in de badkamer, keuken en toilet. Door de loodgieterij op een goede manier te installeren in de constructie van het huis krijg je een functioneel en mooi resultaat…

Totaalprojecten

Wil je zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer? Adriaensens staat garant voor een afwerking met oog voor elk detail…