Sanitair

Badkamer renovatie - Adriaensens Bouwonderneming

Wij zorgen voor een professionele uitvoering!

COMFORTABEL WONEN IN ONS DOEL

Droom je van een bad waarin je kan relaxen of ga je toch liever voor een korte verkwikkende douche? Bij Adriaensens kan je terecht voor je complete badkamerinstallatie, sanitaire installatie en waterbehandeling. Als erkend sanitair installateur-loodgieter plaatsen, herstellen, of onderhouden we je sanitaire installaties. We adviseren je ook bij de keuze voor een sanitaire installatie of badkamerinrichting.

Wij beheersen de recentste installatietechnieken en zorgen voor een blijvend goede werking. Daarbij zijn 3 zaken belangrijk: de aard van de leidingen die zorgen voor de toe- en afvoer van water in het huis, de hoogte van de aansluitpunten en de diameter van de leidingen. Ook ontluchting wordt vaak over het hoofd gezien, maar is essentieel om te voorkomen dat het water uit de sifons van hogerop gelegen sanitaire toestellen wordt weggezogen. Denk ook aan het isoleren van de warmwaterleidingen!

Adriaensens is hét installatiebedrijf voor badkamer en sanitair. Ons team van vakspecialisten zorgt voor een kwalitatieve sanitaire installatie van badkamers, toiletten, badkamermeubelen, verlichting, douchecabines, kranen, wastafels. Heb je graag een afgewerkte, betegelde badkamer na afloop van onze sanitaire installatie? Geen enkel probleem, wij helpen je hier graag mee verder.

Ook voor info over filtering, waterverzachters of wellness kan je bij ons terecht.

Vertrouw op onze jarenlange ervaring!

DE BADKAMER WORDT HET PRONKSTUK VAN JE WONING

Water speelt een cruciale rol in huis. Door de loodgieterij op een goede manier te integreren in de constructie van het huis krijg je een functioneel en mooi resultaat. Problemen met sanitair zijn steeds hoogdringend en dankzij onze vakkennis en flexibele organisatie, zorgen we ervoor dat herstellingen goed en snel kunnen worden uitgevoerd. Water is voor Adriaensens een inspiratiebron. Het staat voor zuiverheid, een aspect dat we in al onze opdrachten proberen te leggen.

Als gespecialiseerd installateur van sanitair, maken we ook werk van een professionele nazorg. Zo kan je nog vele jaren genieten van je relaxerende badkamer of sanitaire installatie. Wij zijn gevestigd in Mortsel en hebben klanten in de hele provincie Antwerpen.

Contacteer ons om professioneel advies bij het kiezen van toestellen, materialen en maatwerk op 03/449 70 20

Badkamer renovatie - Adriaensens Bouwonderneming

Wij doen ook totaalprojecten

Wilt u zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer? Adriaensens staat garant voor een afwerking met oog voor elk detail.

Verwarming

en verwarmingssysteem zit sterk geïntegreerd in huis. Het team van Adriaensens is thuis in de verschillende systemen, zoals vloerverwarming of verwarming op verschillende brandstoffen…

Dakwerken

Elk dak is uniek en sterk afhankelijk van de architectuur van het gebouw. Door precieze materialenkennis en door rekening te houden met de specifieke eigenschappen van elke locatie bouwt…

Totaalprojecten

Wilt u zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer? Adriaensens staat garant voor een afwerking met oog voor elk detail…